Kilpailuta ja vertaile edullisin 50000€ laina.

Lainahakemus ei ole sitova. Katso huoletta oma korkotarjouksesi!

 1. Täytä yksinkertainen hakemus (1min)
 2. Näet heti tarjoukset 50000 euron lainalle.
 3. Nosta haluamasi laina tilillesi (5min)

Hae 50000€ lainaa

Lainan suuruus
Laina-aika

Kuukausierä*: 160 € / kk

Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 10,4%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 278 €, Kokonaiskulut 6900 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Henkilö- ja yhteystiedot

50000 euroa lainaa ilman vakuuksia

50000 euroa lainaa voi saada myös ilman vakuuksia. Rahamarkkinat kilpailuttaa puolestasi jopa yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta jotka tarjoavat vakuudettomia kulutusluottoja. 50000 euroa on toki iso raha ja jos haluat saada vakuudetonta lainaa on sinulla oltava raha-asiat hyvin hoidettuna ja luottohistoria kunnossa. Varaudu todistamaan tulosi esimerkiksi palkkakuitilla. Vakuudettomat lainat voivat olla kalliimpia kuin vakuudelliset, joskin aina näin ei ole. Kilpailuttamalla rahamarkkinoiden kautta saat helposti selville tämän hetkisen hintatason.

Vakuudeton laina 50000 euroa

Kilpailuta 50000 euron laina

Lainojen kilpailuttamisessa on paljon työtä ja myös paljon mietittävää. Vertailuun tarvittavat tiedon kaivaminen monilta toimijoilta vaatii valtavasti työtä ja tiedon saaminen suoraan vertailukeppoiseksi on vielä haastavampaa. Kulut ja korot on monesti paketoitu eri nimillä ja niitä on kiinnitetty lainatuotteeseen eri tavoin piilokuluina. Rahamarkkinoiden kautta voit arvioida lainojen kustannuksia kaikkine kuluineen ja siten löytää oikeasti kokonaistaloudellisesti edullisimman luoton.

dllrs1

Miten haen lainaa 50000 euroa

Lainan hakeminen on helppoa Rahamarkkinoiden kautta - seuraa seuraavia steppejä ja saat rahat tilillesi nopeasti

 1. Täytä hakemus huolella - jokainen kenttä merkitsee, joten älä hätäile.
 2. Tarkista antamasi tiedot vielä kerran ennen lähetystä.
 3. Huomioi että bruttotulot tarkoittaa tuloja ennen veroja, nettotulot tuloja verojen jälkeen, eli käteen jääviä tuloja
 4. Todista tulosi Instantorilla tai liittämällä hakemukseen palkkatodistus tai vastaava
 5. Lähetä hakemus - saat tarjouksia heti
 6. Vertaile tarjouksia RahaOnlinessa ja valitse niistä paras
 7. Siirry pankin prosessiin ja viimeistele hakemus
 8. Saat parhaassa tapauksessa 50000 euron lainan tilille heti
Lainaa 50000 euroa

Kun haet 50000 euron lainaa ole tarkkana piilokulujen kanssa

Piilokulut ovat tuotteeseen kätkettyjä kuluja joita on vaikea havaita ja vertailla mutta jotka pidemmällä aikavälillä voivat silti olla merkityksellisiä lainan kokonaiskustannuksissa.

Piilokuluja ovat esim:

 1. Laskutuskulut - Joillakin lainatoimijoilla laskutuskulu lähentelee 10 euroa. Laskuja lähetetään kerran tai kaksi kertaa kuukaudessa. Varinkin pienemmissä luotoissa tai pitkän takaisinmaksun luotoissa laskutuskulu voi tehdä suuren lisän lainan kokonaiskustannuksiin
 2. Nostokulut - Lainan nostokulu voi joissain tapauksessa olla suhteessa lainaa jopa kymmeniä prosentteja. Varsinkin lyhyemmissä ja tai pienemmissä luotoissa nostokulu saattaa olla merkittävämpi kuin korko
 3. Kuukausikorko - huomaathan että kuukausikorko on eri asia kuin vuosikorko. Vuosikoron saat jos kerrot kk koron kahdellatoista. esimerkiksi 9% kuukausikorko tarkoittaakin yli 100% vuosikorkoa. Ole tarkkana!
 4. Tilinhoitomaksut - yleensä kerran kuukaudessa maksettava tilinhoitomaksu nostaa pidempien lainojen kuluja.
 5. Huomautusmaksut - kannattaa maksaa laskut ajoissa, sillä huomautusmaksut korottavat helposti lainasi kuluja merkittävästi.
Lainaa 50000 euroa - piilokulut